tuo pačiu nedirgina odos ir nedrumščia jos natūralios apsauginės barjeros. SLSA gaunama iš augalinių RPET 1L 28/410 skaidrus butelis (be dangtelio) tokių kaip kokosų aliejus, todėl tampa pageidaujamu pasirinkimu tarp vartotojų, kurie renkasi natūralesnius produktus.
Jis naudojamas šampūnuose, dušo geliuose, prausikliuose ir 10 ml aliuminio indelis su įspaustu dangteliu dantų pastose. Palyginti su kitomis švelniomis paviršinio aktyvumo medžiagomis, SLSA yra stabilus įvairiomis pH sąlygomis ir nesukelia alerginių reakcijų daugumai žmonių. Dėl savo privalumų SLSA šiandien yra viena populiariausių alternatyvų tradicinėms, agresyvesnėms paviršinio aktyvumo medžiagoms kosmetikos sektoriuje.SLSA paviršinio aktyvumo medžiaga
2026-10-21 05:56:12
# SLSA paviršinio aktyvumo medžiaga
SLSA (natrio lauril sulfoacetatas) yra šiuolaikinė paviršinio aktyvumo medžiaga, populiarėjanti asmens higienos ir kosmetikos pramonėje. Ji išsiskiria švelnesne veikimu nei labiau žinomas SLS (natrio laurilo sulfatas), todėl dažnai rekomenduojama jautrios odos žmonėms.
Ši medžiaga turi puikių putojimo savybių ir efektyviai pašalina SLSA paviršinio aktyvumo medžiaga
tuo pačiu nedirgina odos ir nedrumščia jos natūralios apsauginės barjeros. SLSA gaunama iš augalinių RPET 1L 28/410 skaidrus butelis (be dangtelio) tokių kaip kokosų aliejus, todėl tampa pageidaujamu pasirinkimu tarp vartotojų, kurie renkasi natūralesnius produktus.
Jis naudojamas šampūnuose, dušo geliuose, prausikliuose ir 10 ml aliuminio indelis su įspaustu dangteliu dantų pastose. Palyginti su kitomis švelniomis paviršinio aktyvumo medžiagomis, SLSA yra stabilus įvairiomis pH sąlygomis ir nesukelia alerginių reakcijų daugumai žmonių. Dėl savo privalumų SLSA šiandien yra viena populiariausių alternatyvų tradicinėms, agresyvesnėms paviršinio aktyvumo medžiagoms kosmetikos sektoriuje.
tuo pačiu nedirgina odos ir nedrumščia jos natūralios apsauginės barjeros. SLSA gaunama iš augalinių RPET 1L 28/410 skaidrus butelis (be dangtelio) tokių kaip kokosų aliejus, todėl tampa pageidaujamu pasirinkimu tarp vartotojų, kurie renkasi natūralesnius produktus.
Jis naudojamas šampūnuose, dušo geliuose, prausikliuose ir 10 ml aliuminio indelis su įspaustu dangteliu dantų pastose. Palyginti su kitomis švelniomis paviršinio aktyvumo medžiagomis, SLSA yra stabilus įvairiomis pH sąlygomis ir nesukelia alerginių reakcijų daugumai žmonių. Dėl savo privalumų SLSA šiandien yra viena populiariausių alternatyvų tradicinėms, agresyvesnėms paviršinio aktyvumo medžiagoms kosmetikos sektoriuje.
Komentaras